Inkluzija je druženje s curama – Rafo puno bolje vježba kad trenira s Larom – Judo je IN – Budi IN – Budi INkluzivan prijatelj

Rafo dodir 3 image00007

Rafo dodir 2  image00006

Inkluzija je druženje s curama. Rafo puno bolje vježba kad trenira s Larom.  Judo je IN. Budi IN. Budi INkluzivan prijatelj ili prijateljica kao volonteri Judo kluba Rijeka.

Djeca s teškoćama u razvoju (TUR) više su ograničena u sudjelovanju u sportskim aktivnostima od svojih vršnjaka, a jaz se širi odrastanjem. Zato je pokrenut projekt „JUDO INclusion“. Dijete s TUR ima poteškoće i u socijalizaciji i teško im se družiti s drugom djecom, jer se osjećaju drugačije, a to lako rezultira izolacijom i isključenjem iz okoline. Djeca s TUR svaki su dan suočena s time što ne mogu, kao i njihovi roditelji. Bit će im lakše ako ih ohrabrimo da se fokusiraju na ono što mogu, a ne na ono što ne mogu.

Lenta_element2_A4

Provedbu Projekta sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.