Ljetne treninge Judo klub Zagreb ne propušta

JK Zagreb ljetnin trening IMG-20190628-WA0007

JK Zagreb Ljetni trening 3  IMG-20190628-WA0003JK Zagreb Ljetnin trening 4 IMG-20190628-WA0008

Ljetne treninge Judo klub Zagreb ne propušta. Trofejni trener zlatnih hrvatskih judo seniora i seniorki Hrvoje Petranović nastavlja sa svojim judašima put do novih zlatnih medalja, možda i europskih ovaj put. Kroz znoj, kroz znoj za narod svoj! Usput, možete pogledati kako judo gradi ljepotane.  U čvrstom tijelu čvrst duh. Odaberi sport. Odaberi judo!

Cilj projekta Odaberi sport je masovno uključivanje djece u sport, te stvaranje navika dugoročnog bavljenja sportom. Projekt se obraća općoj populaciji školske djece, ali ciljna skupina su djeca u nepovoljnom socijalnom položaju i time u riziku od socijalne isključenosti (djeca čiji su roditelji nezaposleni, čiji su roditelji korisnici dječjeg doplatka, bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz jednoroditeljskih obitelji, iz obitelji s troje ili više djece i s problemima u ponašanju), a kojima se omogućuje besplatno treniranje juda u klubovima Zagrebačkog judo saveza: „Judo klubu Lika“ i „Judo klubu Zagreb“, gdje će dobiti i besplatnu sportsku opremu – judo kimono.

Lenta_element2_A4

Provedbu Projekta sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  Udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.