Odaberi sport – judo trening u zagrebačkoj O.Š. Malešnica

OŠ Malešnica 2 IMG_2892

 

Lenta_element2_A3OŠ Malešnica IMG_2895OŠ Malešnica IMG_2887

Kod trenerice Beate je malo drugačije, na treningu treba i malo igre. Šaljemo vam fotografije s treninga u zagrebačkoj O.Š. Malešnica gdje je judo trenerica Beata Guszak koja trenira s djecom koja su se uključila u judo kroz projekt Odaberi sport  – sufinanciranog od Europske unije kroz Europski socijalni fond.

Sport ne smije biti luksuz zbog skupe sportske opreme, nego dostupan svima kao pravo djeteta na zdrav razvoj. Sport je tu da smo zajedno u igri, veselju, pobjedama i porazima. Projekt Odaberi sport nabavkom sportske opreme – judo kimona – i gratis upisima u judo klubove – omogućuje svoj djeci bavljenje sportom bez obzira na socijalne razlike. Provodimo ga s partnerom Zagrebačkim judo savetom u suradnji s 12 osnovnih škola u Zagrebu. Odaberi sport! Treniraj s nama!

Provedbu Projekta sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.