Odaberi sport – odaberi judo

Judo natjecanja
cof_soft

cof_soft

Trenerica Niikolina _WAL9810_f_za web

Judo je dinamičan sport, pun snage i eksplozivnosti i čitavog niza različitih tehnika bacanja kojima se služe borci u želji za pobjedom. Iako lete zrakom, zbog svoje dobre tjelesne pripreme i dobro naučenih padova koje su savladali još kad su bili mali, to ih štiti od povreda koje su rijetke u ovom sportu. Od svojih prvih judo treninga judaši su sigurni na tatamiju što je zasluga i njihovih trenera i trenerica kao što je Nikolina Šimunić. Odaberi sport. Odaberi judo.

Cilj projekta Odaberi sport je masovno uključivanje djece u sport, te stvaranje navika dugoročnog bavljenja sportom. Projekt se obraća općoj populaciji školske djece, ali ciljna skupina su djeca u nepovoljnom socijalnom položaju i time u riziku od socijalne isključenosti (djeca čiji su roditelji nezaposleni, čiji su roditelji korisnici dječjeg doplatka, bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz jednoroditeljskih obitelji, iz obitelji s troje ili više djece i s problemima u ponašanju), a kojima se omogućuje besplatno treniranje juda u klubovima Zagrebačkog judo saveza: „Judo klubu Lika“ i „Judo klubu Zagreb“.

Provedbu Projekta sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.

Lenta_element2_A4