Opet smo skupa

Opet smo skupa 20191213_113546

Opet smo skupa 2 IMG-87b61da9da8001971288642792d0da89-V

Samo da vam mahnemo da smo nakon zimskih školskih praznika opet skupa i da svi vrijedno treniramo u našem Judo klubu Rijeka u projektu JudoIN s dragom trenericom Sandrom Uršičić. A, vi? Ljenčarite ili trenirate? Dođite k nama! 

Djeca s teškoćama u razvoju (TUR) više su ograničena u sudjelovanju u sportskim aktivnostima od svojih vršnjaka, a jaz se širi odrastanjem. Zato je pokrenut projekt „JUDO INclusion“. Dijete s TUR ima poteškoće i u socijalizaciji i teško im se družiti s drugom djecom, jer se osjećaju drugačije, a to lako rezultira izolacijom i isključenjem iz okoline. Djeca s TUR svaki su dan suočena s time što ne mogu, kao i njihovi roditelji. Bit će im lakše ako ih ohrabrimo da se fokusiraju na ono što mogu, a ne na ono što ne mogu.

Lenta_element2_A4

Provedbu Projekta JudoINclusion sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.