Važno je imati dobru ekipu! Posjetili smo Judo klub Lika

bty
bty

bty

cof_soft

cof_soft

Važno je imati dobru ekipu! Posjetili smo Judo klub Lika čiji su treneri po ovoj ljetnoj vrućini osigurali ugodne vanjske treninge u ranim jutarnjim satima ili u predvečerje. Kao što vidite vježba se ustrajno, pa i onima koji nisu više na moru, na treningu je zabavno. Uključi se u projekt Odaberi sport i pronađi svoju dobru judo ekipu!

cof_soft

cof_soft

Cilj projekta Odaberi sport je masovno uključivanje djece u sport, te stvaranje navika dugoročnog bavljenja sportom. Projekt se obraća općoj populaciji školske djece, ali ciljna skupina su djeca u nepovoljnom socijalnom položaju i time u riziku od socijalne isključenosti (djeca čiji su roditelji nezaposleni, čiji su roditelji korisnici dječjeg doplatka, bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz jednoroditeljskih obitelji, iz obitelji s troje ili više djece i s problemima u ponašanju), a kojima se omogućuje besplatno treniranje juda u klubovima Zagrebačkog judo saveza: „Judo klubu Lika“ i „Judo klubu Zagreb“, gdje će dobiti i besplatnu sportsku opremu – judo kimono.

Lenta_element2_A4

Provedbu Projekta sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  Udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.