Roditelji su sretni kad smo mi sretni
28/07/2020
26/08/2020

Treneri, hvala za lijepe trenutke!

Veselimo se ponovnim treninzima s našim trenerima Aleksandrom Obrovcem, Slavišom Bradićem i Sandrom Uršičić-Jerončić. Nadamo se da nas korona neće opet razdvojiti i da se uskoro vidimo u Judo klubu Rijeka u projektu JudoIN. Treneri, hvala za lijepe trenutke!

JudoIN 20181222_104833IMG_20190228_175031

Dobrobit projekta „JUDO INclusion“ – AKTIVAN I ZDRAV – RIJEKA  velika je za svako dijete koje se osjeća „drugačije“. Djeca s teškoćama u razvoju (TUR) više su ograničena u sudjelovanju u sportskim aktivnostima od svojih vršnjaka, a jaz se širi odrastanjem. Zato je pokrenut „JUDO INclusion“. Dijete s TUR ima poteškoće i u socijalizaciji i teško im se družiti s drugom djecom, jer se osjećaju drugačije, a to lako rezultira izolacijom i isključenjem iz okoline. Djeca s TUR svaki su dan  suočena s time što ne mogu, kao i njihovi roditelji. Bit će im lakše ako  ih ohrabrimo da se fokusiraju na ono što mogu, a ne na ono što ne mogu.

LENTA

Provedbu Projekta JudoINkluzije sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.