Nastavite vježbati!
24/04/2020
Projekt Odaberi sport nastavljamo prema dopuštenim epidemiološkim mjerama
19/05/2020

Bravo, Paola, hvala na fotografijama

Paola 2 IMG-7c0f5e96654f82e2b5f34737c1d8aa41-V

Prva nam se javila Paola! Poslala nam je fotografije kako doma i dalje vježba, crta i uređuje vrt. Bravo, Paola, hvala na fotografijama, čestitamo ti što tako korisno provodiš vrijeme doma i veselimo se ponovnom susretu čim opet budemo mogli zajedno vježbati u dvorani Judo kluba Rijeka u projektu JudoIN.

Dobrobit projekta „JUDO INclusion“ – AKTIVAN I ZDRAV – RIJEKA, koji se provodi u Judo klubu Rijeka,  velika je za svako dijete koje se osjeća „drugačije“. Djeca s teškoćama u razvoju (TUR) više su ograničena u sudjelovanju u sportskim aktivnostima od svojih vršnjaka, a jaz se širi odrastanjem. Zato je pokrenut „JUDO INclusion“. Dijete s TUR ima poteškoće i u socijalizaciji i teško im se družiti s drugom djecom, jer se osjećaju drugačije, a to lako rezultira izolacijom i isključenjem iz okoline. Djeca s TUR svaki su dan  suočena s time što ne mogu, kao i njihovi roditelji. Bit će im lakše ako  ih ohrabrimo da se fokusiraju na ono što mogu, a ne na ono što ne mogu.

Lenta_element2_A4

Provedbu Projekta JudoINkluzije sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost  udruge Pokret – aktivan i zdrav, udruge za poticanje tjelesne aktivnosti.